پشتیبانی تخفیف گذر: 09058571972
×
ورود

لطفا صبر کنید...

اهواز   (قهوه فرانسه)

قهوه فرانسه آسیاب شده تا 20% تخفیف و به مبلغ 80,000 تومان به جای 100,000 تومان

20 %

تخفیف

80,000 تومان 100,000
0 خرید
مهلت خرید
ویژگی ها

قهوه فرانسه آسیاب شده تا 20% تخفیف و به مبلغ 80,000 تومان به جای 100,000 تومان

  1. نوع قهوه: فرانسه
  2. بهترین قهوه رست شده
  3. بازگشت محصول در صورت نارضایتی

شرایط استفاده

بدون محدودیت خرید
هر بن تخفیف مختص یک نفر
امکان استفاده از لحظه خرید
  1. فرصت استفاده از 28 بهمن تا 28 اسفند 1398

  1. گارانتی بازگشت وجه تا ۷ روز - در صورت نارضایتی شما از محصولات
  2. پشتیبانی مداوم و منظم شبانه روزی - در تمام ساعت پاسخگوی شما هستیم
  3. بعد از خرید محصول با این شماره تماس بگیرید: 09058571972
توضیحات تکمیلی

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

قهوه فرانسه، قهوه ای ملایم است، برای تهیه قهوه فرانسه حتما باید از فرنچ پرس استفاده شود. تهیه قهوه با فرنچ بسیار کار ساده ای است، کافی است دقایقی را برای تهیه قهوه ای خوش طعم و خوش عطر در خانه یا هر جای دیگری صرف کنید! قهوه آسیاب شده این ابزار کمی درشت تر از اسپرسو می باشد و محصول نهایی، قهوه ای نسبتا غلیظ همراه با روغن قهوه است. این روغن به دلیل استفاده نکردن از فیلتر کاغذی در فرنچ پرس، از بین نمی رود.

قهوه فرانسه را به سه روش زیر می توانید تهیه کنید:

تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس تهیه قهوه فرانسه با قهوه ساز های برقی فیلتر دار (تهیه با قهوه ساز فیلتری) تهیه قهوه بدون ابزار با قوری معمولی

تهیه قهوه فرانسه: ۱- آب ۹۳ درجه

ابتدا مقداری آب سرد را جداگانه درون کتری تا نزدیک نقطه جوش ۹۳ درجه گرم کنید.

۲- افزودن پودر قهوه

فرنچ پرس را خشک کنید سپس برای هر ۱۲۰ میلی لیتر یک قاشق غذاخوری قهوه داخل فرنچ پرس بریزید. یعنی برای هر فنجان تقریبا دو قاشق مربا خوری یا 6 الی 7 گرم پودر قهوه، اما این یک واحد است مزاج و سلیقه شما مهم تر است یعنی این که دوست دارید قهوه تان را غلیظ، رقیق یا تلخ تر میل کنید در این صورت می توانید در واحد حجم گفته شده تغییراتی ایجاد کنید.

۳- افزودن آب به فرنچ پرس:

آبی که درون کتری تا نقطه ۹۳ درجه گرم کرده اید را باید طی دو مرحله به صورت دورانی به پودر قهوه اضافه کنید. در مرحله اول مقدار کمی آب اضافه کنید به گونه ای که پودر قهوه خیس بخورد و یا به اصطلاح کف یا شکوفه کند و این کار را طوری انجام دهید که آب به همه جای پودر قهوه برسد. بعد از ۳۰ ثانیه مرحله دوم را شروع کنید آب را به صورت کامل به حالت دورانی اضافه کنید. حالا باید کمی به انتظار (چهار دقیقه) بنشیدید. بعد از گذشت یک دقیقه (از آن چهار دقیقه)، با یک قاشق یا ... قهوه را به آرامی هم بزنید.

۴- پرس کردن

بعد از گذشت چهار دقیقه اهرم فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا پودر قهوه ها به سمت پایین هدایت شوند. اگر نتیجه مطلوب نبود می توانید پرس را بیرون بیاورید و دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که قهوه قبل از پرس کردن از سطح آب به سمت پایین حرکت می کند و این نشانه ای برای دم کشیدن قهوه است.

۵- قهوه را در فنجان بریزید

پس از پرس کردن زمان آن است که قهوه تان را در فنجان ریخته و نوش جان کنید. هر قهوه ای را باید با ابزار مخصوص خود دم آوری و سرو کرد اما اگر در خانه فرنچ پرس نداشته و قصد خرید آن را هم ندارید می توانید تهیه قهوه فرانسه با قوری معمولی را مطالعه کنید. اگر تفاوت مزه قهوه ترک و فرانسه را می خواهید بدانید تفاوت های قهوه ترک فرانسه و اسپرسو را مشاهده نمایید.

پرسش و پاسخ  


عضو وارد