10
%
تمپر حرفه ای (قهوه کوب) دسته پلاستیکی تا 10% تخفیف و مبلغ 90,000 به جای 100,000 تومان
1
خرید
وقتی در تهیه اسپرسو حرفه ای می شوید به این وسیله نیاز پیدا خواهید کرد.
علت استفاده از تمپر تبدیل پودر قهوه به یک قرص فشرده است که سطح آن با لبهی فیلتر قهوه ساز کمی فاصله دارد.
هنگامیکه شما فیلتر حاوی پودر قهوه را در پورتا فیلتر قرار دادید و زیر سر اصلی دستگاه اسپرسو بستید، آب با فشار روی فیلتر حاوی پودر قهوه پاشیده میشود.
پودر قهوه بعد از تماس با آب حجم بیشتری پیدا خواهد کرد و اگر فاصله ی پودر قهوه تا لبه ی فیلتر وجود نداشته باشد آب از کنار فیلتر سرازیر شده و فضای اطراف دستگاه را کثیف میکند.
علت دیگر استفاده از تمپر این است که اگر قهوه فشرده نشود آب از قسمتی که فشرده نشده عبور می کند و تمام عصاره ی قهوه خارج نمی شود و در نتیجه قهوه ی دم شده رقیق و بیکیفیت خواهد بود.